Χαίρετε αδέρφια…

Καλές οι υποδοχές και οι πανηγυρισμοί στο ΟΑΚΑ, δεν λέω. Αλλωστε, έχει γίνει πια συνήθεια μετά από τόσα χρόνια. Κάποτε ήταν στο caravel, που κάποια στιγμή νομίζαμε ότι ήταν σύνδεσμός μας, προχθές το βράδυ ήταν στην Καλογρέζα. Ολα ωραία και όλα καλά. Σταματάμε όμως. Οσο πανηγυρίσαμε, πανηγυρίσαμε για το break στο… δεύτερό μας σπίτι, το ΣΕΦ. Τώρα, ήρθε η ώρα να γίνει το επόμενο και μεγαλύτερο βήμα για να έρθει ένα ακόμη πρωτάθλημα στη συλλογή μας.

Αυριο η ομάδα θα κάνει το καθήκον της. Πρέπει να το κάνουμε κι εμείς, όπως ξέρουμε πολύ, π0λύ, πολύ καλά. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και το ΟΑΚΑ, πάντα σε κόσμια πλαίσια, πρέπει να είναι… κολαστήριο για τον αντίπαλο. Δεν έχει τελειώσει τίποτε. Πηγαίνουμε στο κλειστό, έχοντας στο μυαλό μας ότι όλα αρχίζουν από την αρχή. Και κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει σε μια ακόμη νίκη.

Με φωνή, πάθος, παλμό, στήριξη ατελείωτη στο τριφύλλι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και χωρίς να ασχοληθούμε, πέρα από τα όρια, με τον αντίπαλο, ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να μας αποσυντονίσει. Εμείς, δεν τσιμπάμε. Εχουμε ένα μεγάλο στόχο και σ’ αυτόν θα είμαστε προσηλωμένοι.

Οσοι, λοιπόν, ανέβουμε αύριο στο κλειστό έχουμε τα παραπάνω ως… ευαγγέλιο. Και δεν ερχόμαστε στο γήπεδο, σε τέτοια παιχνίδια για να καθόμαστε σαν να είμαστε στο θέατρο. ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, κάνουμε… ΠΑΝΙΚΟ στην κερκίδα και μαζί με την ομάδα φτάνουμε στη νίκη. Πάμε γερά!

➡️ Γράψε το σχόλιο σου