ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Απόλυτα συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό»

Ο Ροντρίγκο Μολέδο , σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, τόνισε πως παρά τα μεταγραφικά σενάρια, μένει συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό.

«Απόλυτα συγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ροντρίγκο Μολέδο:

 «Ετοιμαζόμαστε για τον αγώνα αυτό με σκληρή προπόνηση. Μετά από δυο ισοπαλίες, πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να νικήσουμε για να πάρουμε τρεις βαθμούς».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ:  «Ενδεχομένως να είναι κι έτσι. Είναι τέσσερις αγώνες, τέσσερις αναμετρήσεις που πρέπει να κερδίσουμε. Το γεγονός ότι είμαστε γηπεδούχοι, μας υποχρεώνει να είμαστε νικητές».

«Είναι μια μεγάλη ομάδα, κατέκτησε το κύπελλο. Το είδα κι όταν αγωνίστηκα απέναντί τους. Από την πλευρά μας, προσβλέπουμε σε μια μεγάλη νίκη».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.239 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με την πίεση που υπάρχει στο «τριφύλλι»: «Στο ποδόσφαιρο η πίεση αποτελεί μέρος της κατάστασης. Οι παίκτες πρέπει να είναι συνηθισμένοι σε αυτήν. Μετά τις δυο ισοπαλίες, συνεχίζουμε την καλή δουλειά, προσβλέπουμε στη νίκη και θα προσπαθήσουμε να την κατακτήσουμε».

Αναφορικά με τα μεταγραφικά σενάρια: «Ο Παναθηναϊκός μου άνοιξε τις πόρτες του, μετά από μια περίοδο αποκατάστασης την οποία βίωσα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, πιστεύω κι οι φίλαθλοι κι ο σύλλογος να είναι το ίδιο χαρούμενοι με εμένα. Εγώ συνεχίζω τη δουλειά μου, τις προπονήσεις μου, και αυτό που κοιτάω είναι να συγκεντρωθώ στον Παναθηναϊκό και τις υποχρεώσεις μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.