ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Οπως μόνο εμείς ξέρουμε…

Ο "Ψυχίατρος" δίνει τον ρυθμό για την αυριανή αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Φωνή, ξελαρύγγιασμα, πάθος στην κερκίδα και πάμε για τη δεύτερη νίκη.

Οπως μόνο εμείς ξέρουμε...

Χαίρετε αδέρφια…

Καλές οι υποδοχές και οι πανηγυρισμοί στο ΟΑΚΑ, δεν λέω. Αλλωστε, έχει γίνει πια συνήθεια μετά από τόσα χρόνια. Κάποτε ήταν στο caravel, που κάποια στιγμή νομίζαμε ότι ήταν σύνδεσμός μας, προχθές το βράδυ ήταν στην Καλογρέζα. Ολα ωραία και όλα καλά. Σταματάμε όμως. Οσο πανηγυρίσαμε, πανηγυρίσαμε για το break στο… δεύτερό μας σπίτι, το ΣΕΦ. Τώρα, ήρθε η ώρα να γίνει το επόμενο και μεγαλύτερο βήμα για να έρθει ένα ακόμη πρωτάθλημα στη συλλογή μας.

Αυριο η ομάδα θα κάνει το καθήκον της. Πρέπει να το κάνουμε κι εμείς, όπως ξέρουμε πολύ, π0λύ, πολύ καλά. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και το ΟΑΚΑ, πάντα σε κόσμια πλαίσια, πρέπει να είναι… κολαστήριο για τον αντίπαλο. Δεν έχει τελειώσει τίποτε. Πηγαίνουμε στο κλειστό, έχοντας στο μυαλό μας ότι όλα αρχίζουν από την αρχή. Και κάνουμε τα πάντα για να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει σε μια ακόμη νίκη.

Με φωνή, πάθος, παλμό, στήριξη ατελείωτη στο τριφύλλι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και χωρίς να ασχοληθούμε, πέρα από τα όρια, με τον αντίπαλο, ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να μας αποσυντονίσει. Εμείς, δεν τσιμπάμε. Εχουμε ένα μεγάλο στόχο και σ’ αυτόν θα είμαστε προσηλωμένοι.

Οσοι, λοιπόν, ανέβουμε αύριο στο κλειστό έχουμε τα παραπάνω ως… ευαγγέλιο. Και δεν ερχόμαστε στο γήπεδο, σε τέτοια παιχνίδια για να καθόμαστε σαν να είμαστε στο θέατρο. ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, κάνουμε… ΠΑΝΙΚΟ στην κερκίδα και μαζί με την ομάδα φτάνουμε στη νίκη. Πάμε γερά!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE