ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Ενδιαφέρον για Κεϊτά

Διακαής πόθος του Στραματσόνι ο 36χρονος μέσος, όπως και ο Ιμπάρμπο, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ενδιαφέρον για Κεϊτά

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ντι Μάρτζιο, τόσο ο Σεϊντού Κεϊτά της Ρόμα όσο και ο Βίκτορ Ιμπάρμπο της Κάλιαρι αποτελούν διακαή πόθο του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο 36χρονος μέσος Σεϊντού Κεϊτα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Ρόμα και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Για την ακρίβεια, ο συγκεκριμένος μέσος πραγματοποίησε μία γεμάτη σεζόν, δείχνοντας ότι παρά την ηλικία του μπορεί να σταθεί σ’ ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επίπεδο.

Από την άλλη ο δεύτερο ποδοσφαιριστής, που «τρελαίνει» τον Αντρέα Στραματσόνι σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο, είναι ο επιθετικός Ιμπάρμπο. Ο 26χρονος προέρχεται από συνεχόμενους δανεισμούς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι περιζήτητος. Για την ακρίβεια, η περίπτωση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη μιας και υπάρχουν κι άλλες ομάδες, οι οποίες ενδιαφέρονται γι’ αυτόν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σωματοδομή του μοιάζει πολύ μ’ αυτή του πρώην «πράσινου» επιθετικού, Νίκου Καρέλη.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.112 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, σύμφωνα και πάλι με τον Ιταλό δημοσιογράφο, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει εισηγηθεί ότι θέλει οπωσδήποτε να μείνουν στην ομάδα τόσο ο Κάρλος Ζέκα όσο και Μάρκους Μπεργκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...