ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στους ανίσχυρους η ομάδα που θα παίξει Champions League

Οριστικά στο γκρουπ των ανίσχυρων, θα ενσωματωθεί, η ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση των play off της Super League. Ποιοι οι πιθανοί αντίπαλοι.

Στους ανίσχυρους η ομάδα που θα παίξει Champions League

Μετά τη νίκη της Άντερλεχτ επί της Βάρεγκεμ με 2-0, που την έφερε στα προκριματικά του Champions League, στο γκρουπ των ισχυρών, με αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα που θα πάρει την προνομιούχο θέση, να τοποθετείται, από τους ανίσχυρους.

Πλέον, όποια ελληνική ομάδα, καταλάβει την πρώτη θέση στα play off, θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σαχτάρ Ντόνετσκ, Άγιαξ, Άντερλεχτ, Φενέρμπαχτσε και Σπάρτα Πράγας.

Στους «ανίσχυρους» μαζί με την ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει την πρωτιά στα play offs θα είναι οι Στεάουα, Μονακό, Γιουνγκ Μπόις και Ροστόφ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου και το πρώτο παιχνίδι θα είναι στις 26 ή 27 Ιουλίου και ο επαναληπτικός στις 2 ή 3 Αυγούστου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.