ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Υπάρχουν βήματα στην τελευταία φάση, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία»

Τα αίτια της ήττας ανέλυσε ο Αργύρης Πεδουλάκης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ενώ για την επίμαχη φάση με τα βήματα του Σπανούλη, δεν θέλει να την προβάλλει ως δικαιολογία για την απόδοση της ομάδας του.

«Υπάρχουν βήματα στην τελευταία φάση, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης:

«Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι. Για μας είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Ο Ολυμπιακός άλλαξε την άμυνά του, πήγε στις αλλαγές κι εμείς είχαμε πρόβλημα, γιατί τα αθλητικά μας παιδιά δεν έχουν τη δυνατότητα να ποστάρουν ή δεν έχουν δουλέψει στο πώς θα περάσει η μπάλα. Το περιμέναμε, δουλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Πρίντεζης έκανε πολύ καλή δουλειά και κράτησε τον Ολυμπιακό επιθετικά. Στην τελευταία φάση έγιναν βήματα, αλλά εμείς δεν λειτουργούμε έτσι.

Το πρόβλημα για μας είναι ότι τα ψηλά μας παιδιά δεν έχουν πολλή ενέργεια. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ. Οι ψηλοί ταλαιπωρήθηκαν, μας κόστισε η αποβολή του Γκιστ και ο Χάντερ είναι άπειρος, έχασε δύο ριμπάουντ. Δεν μένουμε στην τελευταία φάση. Κι αυτοί έβαλαν κι εμείς βάλαμε. Το πρόβλημά μας είναι ξεκάθαρο. Συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό».

Για τα λάθη που πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός: «Δεν μπορούμε να πάρουμε παίκτη. Σε αυτό το πρόβλημα που έχουμε δεν μπορούμε. Η ομάδα είναι δομημένα συγκεκριμένα. Και πάλι τα παιδιά το πάλεψαν. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές στο τέλος, αλλά αυτά μπορείς να τα δουλέψεις. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Ο τρόπος που τελείωσε το παιχνίδι καμιά φορά επιβαρύνει. Ο χρόνο δουλεύει σε βάρος μας, ειδικά στους ψηλούς μας, του Φώτση και του Γκιστ».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.189 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ο παράγοντας άγχος λειτούργησε αρνητικά για την ομάδα του: «Σίγουρα ίσως να υπήρχε άγχος, αλλά αν δεν κολυμπήσεις δεν θα μάθεις κολύμπι. Κάποια παιδιά μπορούν να το διαχειριστούν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.