ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαμούτε: «Θα μας βοηθήσει όλους ο Ζιλμπέρτο»

Ο Γιούρι Μαμούτε σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον Ζιλμπέρτο Σίλβα, στη συνέχεια των πλέι-οφ, στην προσωπική του απόδοση αλλά και στην παραμονή του ή όχι στην Ελλάδα.

Μαμούτε: «Θα μας βοηθήσει όλους ο Ζιλμπέρτο»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Για μένα είναι ευχάριστο το γεγονός της έλευσης του Ζιλμπέρο Σίλβα εδώ. Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητή, τον οποίο θα χούμε εδώ κοντά μας, ως τεχνικό διευθυντή. Τον γνωρίζω από την Γκρέμιο και θεωρώ ότι με την έλευση του εδώ θα βοηθήσει την ομάδα και όλους μας ξεχωριστά».

Αν το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι από τις τελευταίες ευκαιρίες για να «γυρίσει» την κατάσταση στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός: «Δουλεύουμε σκληρά και δίνουμε το μάξιμουμ. Παλεύουμε για να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αν κι αυτό δεν έχει έρθει ακόμα δυστυχώς. Εμείς βέβαια θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να έρθει».

Για το πως περιμένει την ΑΕΚ την Δευτέρα:«Πρόκειται για μία σημαντική ομάδα, για μία μεγάλη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Θεωρώ ότι το παιχνίδι της Δευτέρας θα είναι δύσκολο όμως εμείς από την πλευρά μας προπονούμαστε σκληρά για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζω την Δευτέρα να συμβεί αυτό».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν δημιουργεί φάσεις: «Εμείς ως επιθετικοί προπονούμαστε σκληρά και είμαστε η γραμμή της ομάδας, η οποία κυνηγάει το γκολ. Γι’ αυτό συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και προπόνηση και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε».

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος και αν βλέπει και την επόμενη σεζόν ως παίκτης του Παναθηναϊκού: «Για μένα είναι μία καινούρια εμπειρία η έλευση μου στην Ευρώπη. Από κει και πέρα ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε την δυνατότητα, την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη και να αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα, στην οποία περιβάλλομαι από εκπληκτικούς ανθρώπους αλλά και συμπαίκτες. Προσωπικά δίνω την μάχη μου καθημερινά, ώστε να κάνω όσο καλύτερα γίνονται τα πράγματα. Από κει και πέρα, αν είναι να μείνω, θα μείνω με μεγάλη μου χαρά. Φυσικά όλα αυτά θα τα δούμε μετά το τέλος των υποχρεώσεων μας. Μακάρι να μείνω μέχρι το τέλος της καριέρας μου εδώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.