ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι τρέχει με Αμπέντ;

Ο Αντρέα Στραματσόνι, επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ τον Μεχντί Αμπέντ, σε ένα μήνυμα προς τον Αλγερινό, που δεν έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν.

Τι τρέχει με Αμπέντ;

Ο Αμπέντ, επέστρεψε φέτος στον Παναθηναϊκό και όλοι περίμεναν να δουν τον παίκτη, που είχε φορέσει τα «πράσινα» τη σεζόν 2013-2014 και είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Αλγερινός μέσος, μέσα στη γενική μετριότητα της ομάδας, δεν έχει καταφέρει όμως να δείξει αυτά που μπορεί να προσφέρει, με αποτέλεσμα ο Ιταλός τεχνικός να μην είναι ευχαριστημένος με την απόδοση του.

Για αυτό και ίσως ο αποκλεισμός από το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, να είναι και ένα μήνυμα προς τον παίκτη, πως θα πρέπει να δείξει καλύτερο πρόσωπο αν θέλει να παραμείνει στην ομάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.492 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην πρώτη του παρουσία στο «τριφύλλι», τη σεζόν 2013-2014, ο Αμπέντ ήταν εντυπωσιακός, βοηθώντας πάρα πολύ την ομάδα να φτάσει και στην κατάκτηση του Κυπέλλου, καθώς σε 32 συμμετοχές είχε καταφέρει να σημειώσει 9 γκολ και να μοιράσει 5 ασίστ.

Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που στον Παναθηναϊκό ήθελαν την επιστροφή του το περασμένο καλοκαίρι, καθώς γνώριζαν τις ικανότητες του και το τι μπορεί να δώσει στην ομάδα.

Όμως, ο Αλγερινός δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο στη δεύτερη θητεία του στο «τριφύλλι». Με 3 γκολ σε 23 εμφανίσεις και καμία ασίστ, ο Αμπέντ είναι εμφανές πως δεν έχει βοηθήσει φέτος στη δημιουργία και στο σκοράρισμα, εκεί όπου τον χρειαζόταν κυρίως ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να έχει δει παιχνίδια από τον πάγκο, ενώ τώρα είναι και εκτός αποστολής.

Οι φετινές εμφανίσεις του πρώην μέσου της Νιούκαστλ, είναι και ο λόγος που ο Παναθηναϊκός δεν θα πει όχι σε μία καλή πρόταση που μπορεί να έρθει για τον παίκτη το καλοκαίρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.