ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Με «Μανωλάκη» ήρθε ο τίτλος (vid)

Στις 23 Μαΐου του 2004 ο Εμμάνουελ Ολισαντέμπε, χάρισε στον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα, μετά το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Πανηλειακό στον Πύργο, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με «Μανωλάκη» ήρθε ο τίτλος (vid)

Οι «πράσινοι», μετά τις διαδοχικές νίκες των τελευταίων αγώνων, ήθελαν τη νίκη στην έδρα του Πανηλειακού την τελευταία αγωνιστική, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από επτά χρόνια.

Ο άνθρωπος των τελευταίων αγωνιστικών για το «τριφύλλι», ήταν ο Ολισαντέμπε που είχε πετύχει κρίσιμα γκολ και έχει φέρει την ομάδα μία «ανάσα» από τον τίτλο.

Στις 23 Μαΐου λοιπόν, ο Παναθηναϊκός με 74 βαθμούς, πήγαινε στον Πύργο για να πάρει τη νίκη και το πρωτάθλημα, αφού ο Ολυμπιακός ήταν δύο βαθμούς πίσω στον πίνακα.

Μέχρι το 76′ το σκορ δεν είχε ανοίξει, όμως τότε «χτύπησε» και πάλι ο «Μανωλάκης». Ο Πολωνός επιθετικός πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, την έφερε στο δεξί πόδι και με σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 1-0, με τους φίλους της ομάδας στις κερκίδες να κάνουν σαν τρελοί.

Με τη λήξη του αγώνα, οι χιλιάδες φίλοι του «τριφυλλιού» που είχαν πάει στον Πύργο, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Πανηλειακός: Κουτσόπουλος, Αρβανίτης, Μποταΐτης, Σπυρόπουλος, Δερμιτζόγλου, Κουτελιέρης, Χρυσάφης, Τσίγκας (67′ Θωμαΐδης), Κοταρέλας, Μανίκας (74′ Μάρης), Τασίδης.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Μόρις, Γκούμας, Μινχ, Μπασινάς, Μικάελσεν (46΄Σαπάνης), Επαλέ (68΄Ολισαντέμπε), Γκονζάλες (71΄Σανμαρτεάν), Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE