Μηχανή του χρόνου

Με «Μανωλάκη» ήρθε ο τίτλος (vid)

Στις 23 Μαΐου του 2004 ο Εμμάνουελ Ολισαντέμπε, χάρισε στον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα, μετά το γκολ που σημείωσε απέναντι στον Πανηλειακό στον Πύργο, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι», μετά τις διαδοχικές νίκες των τελευταίων αγώνων, ήθελαν τη νίκη στην έδρα του Πανηλειακού την τελευταία αγωνιστική, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά από επτά χρόνια.

Ο άνθρωπος των τελευταίων αγωνιστικών για το «τριφύλλι», ήταν ο Ολισαντέμπε που είχε πετύχει κρίσιμα γκολ και έχει φέρει την ομάδα μία «ανάσα» από τον τίτλο.

Στις 23 Μαΐου λοιπόν, ο Παναθηναϊκός με 74 βαθμούς, πήγαινε στον Πύργο για να πάρει τη νίκη και το πρωτάθλημα, αφού ο Ολυμπιακός ήταν δύο βαθμούς πίσω στον πίνακα.

Μέχρι το 76′ το σκορ δεν είχε ανοίξει, όμως τότε «χτύπησε» και πάλι ο «Μανωλάκης». Ο Πολωνός επιθετικός πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, την έφερε στο δεξί πόδι και με σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 1-0, με τους φίλους της ομάδας στις κερκίδες να κάνουν σαν τρελοί.

Με τη λήξη του αγώνα, οι χιλιάδες φίλοι του «τριφυλλιού» που είχαν πάει στον Πύργο, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Πανηλειακός: Κουτσόπουλος, Αρβανίτης, Μποταΐτης, Σπυρόπουλος, Δερμιτζόγλου, Κουτελιέρης, Χρυσάφης, Τσίγκας (67′ Θωμαΐδης), Κοταρέλας, Μανίκας (74′ Μάρης), Τασίδης.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Μόρις, Γκούμας, Μινχ, Μπασινάς, Μικάελσεν (46΄Σαπάνης), Επαλέ (68΄Ολισαντέμπε), Γκονζάλες (71΄Σανμαρτεάν), Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version