Ο Έλληνας άσος, έχει κάνει αρκετά καλές εμφανίσεις στους αγώνες στους οποίους αγωνίστηκε, αλλά την εμπιστοσύνη του Αντρέα Στραματσόνι δεν την έχει κερδίσει ακόμα.

Παρά το γεγονός πως σε 19 εμφανίσεις έχει πετύχει πέντε τέρματα (δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Μπεργκ), ο Καλτσάς δεν παίρνει ευκαιρίες από τον Ιταλό, με αποτέλεσμα να μην θεωρείται απίθανη η αποχώρηση του το καλοκαίρι.

Ο αποκλεισμός του Καλτσά από τον αγώνα με την ΑΕΚ, έρχεται λίγες ημέρες μετά τη χρησιμοποίηση του, για μόλις 12 λεπτά, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα να πάρει τη νίκη.

Ο Καλτσάς είχε βρεθεί στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, αλλά δεν αγωνίστηκε καθόλου, με τον Μαμούτε να παίρνει χρόνο συμμετοχής, μπαίνοντας ως αλλαγή στη θέση του Λέτο.

Ο νεαρός άσος είναι στενοχωρημένος με αυτή την κατάσταση, θέλει να αποδείξει στον προπονητή του πως αξίζει παραπάνω ευκαιρίες στο βασικό σχήμα, αλλά όσο βλέπει τα παιχνίδια από την εξέδρα ή από τον πάγκο, τόσο πιο εύκολο φαίνεται το να υπάρχουν εξελίξεις το καλοκαίρι.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS