ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μολέδο: «Θα βοηθήσει πολύ ο Ζιλμπέρτο»

Ο Ροντρίγκο Μολέδο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην έλευση του Ζιλμπέρτο Σίλβα στον Παναθηναϊκό.

Μολέδο: «Θα βοηθήσει πολύ ο Ζιλμπέρτο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ροντρίγκο Μολέδο στην ιστοσελίδα της Globo:

«Μου άρεσε που ήρθε στην ομάδα. Πάντα εκτιμούσα τον Ζιλμπέρτο ως παίκτη. Είναι πειθαρχημένο άτομο, σοβαρός, επαγγελματίας και διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Επίσης ήταν αρχηγός στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Βραζιλία. Είχα την ευκαιρία να παίξω αντίπαλό του στο Γκρέμιο-Ιντερνασιονάλ. Τώρα έχω την ευκαιρία να δουλέψω μαζί του.

Μπορεί να βοηθήσει πολύ την ομάδα, ειδικά ως παράδειγμα για τους υπόλοιπους παίκτες. Είχε ένα πολύ καλό πέρασμα από εδώ, κερδίζοντας το πρωτάθλημα, το κύπελλο και παίζοντας στους ομίλους του Champions League.

Εκτιμούν πολύ το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας εδώ. Νομίζω οτι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα έχει παίξει θετικό ρόλο σε αυτό. Όταν πρωτοήρθα, με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Ελπίζω να μείνω στη μνήμη των φιλάθλων, όπως και ο Ζιλμπέρτο. Η παρουσία μου εδώ είναι απλά στην αρχή της, αλλά ήδη έχω μία καλή σχέση με τον κόσμο. Αν ο παίκτης δείχνει αφοσίωση και προσπάθεια, έστω και αν είναι από την Βραζιλία, σχεδόν τα έχει καταφέρει».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.