ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουντ: «Μας δίνει ώθηση αυτή η νίκη»

Ο Ρόμπιν Λουντ αναφέρθηκε στο πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αλλά και στην ώθηση που θα δώσει αυτή η νίκη στους «πράσινους».

Λουντ: «Μας δίνει ώθηση αυτή η νίκη»

Ο Ρόμπιν Λουντ αναφέρθηκε τόσο στην προσωπική του επίδοση όσο και σ’ αυτή της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

 Για το πρώτο του γκολ με τον Παναθηναϊκό: «Είναι πραγματικά κάτι που περίμενα, είναι το πρώτο μου γκολ, χαίρομαι που μπόρεσα να σκοράρω και χαίρομαι για τη μεγάλη νίκη μας απόψε».

Για το πόσο καθοριστικό ήταν το σημερινό (23/5) παιχνίδι: «Νομίζω ότι όλα τα ματς όπως και το σημερινό είναι καθοριστικά, αλλά σίγουρα με ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ είναι πιο καθοριστικά».

Για το ότι παρουσίασε ένα στιλ παιχνιδιού που δεν είχε δείξει μέχρι τώρα: «Παίζω περισσότερο αμυντικά, αλλά σήμερα είχα την ευκαιρία να πάρω την μπάλα και να σκοράρω. Η θέση μου είναι η ίδια (σ.σ. σε σχέση με εκείνη που έπαιζε στη Φινλανδία), ίσως απλά έπαιζα πιο μπροστά τότε».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.296 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον τρόπο που σκόραρε: «Προσπάθησα να περάσω την μπάλα στον Μάρκους, εκείνη αναπήδησε, ξαναπήρα την μπάλα και μπόρεσα να πετύχω το τέρμα».

Για την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα σε ομάδα της Αθήνας φέτος κι αν τους βοηθάει ψυχολογικά: «Αποτελεί μία μεγάλη υπόθεση για εμάς αυτή η νίκη. Μπορέσαμε να δείξουμε αυτά που ξέρουμε να κάνουμε. Νομίζω πως όλοι κάναμε μεγάλο ματς, είναι ένα έναυσμα για να υπάρξει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.