ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

«Σε Δημήτρης Διαμαντίδης το κλειστό του ΟΑΚΑ»

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μαζεύουν ήδη υπογραφές για να μετονομαστεί το ΟΑΚΑ σε «Δημήτρης Διαμαντίδης» κι όχι σε «Νίκος Γκάλης», όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Σταύρος Κοντονής.

«Σε Δημήτρης Διαμαντίδης το κλειστό του ΟΑΚΑ»

Στην συγκεκριμένη ψηφοφορία μπορεί να πάρει οποιοσδήποτε μέρος, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να έχουν μαζέψει ήδη 2.789 υπογραφές.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρουν:

«Στην Ελλάδα υπάρχει ήδη ένα γήπεδο με την ονομασία «Nick Galis», το Αλεξάνδρειο στη Θεσσαλονίκη. Ας τιμήσουμε λοιπόν έναν άλλον μεγάλο και αγαπητό αθλητή! Έναν αθλητή ο οποίος έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με το γήπεδο αυτό, τον καλύτερο παίκτη που είδε το Ευρωπαϊκό μπάσκετ τον 21ο αιώνα, τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος το καλοκαίρι του 2016 βάζει τον επίλογο στην πλούσια καριέρα του!».

Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.