Μπάσκετ

ΕΝΑ καλό παιχνίδι να κάνει

Ο Ραντούλιτσα δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αλλά με αντιπάλους Αγράβανη και Χάντερ μπορεί να φροντίσει την υστεροφημία του.

Ο Μίρο Ραντούλιτσα έχει καταλάβει ότι το κλίμα δεν τον σηκώνει στο Μαρούσι και στο βάθος του μυαλού του είναι η επόμενη επαγγελματική του στέγη κρίνοντας και από την πρόσληψη ατζέντη με άκρες στο ΝΒΑ. Οι Παναθηναϊκοί προσεύχονται για ΕΝΑ καλό παιχνίδι του Σέρβου που θα βοηθήσει την ομάδα να ξαναπάρει πρωτάθλημα και θα ενισχύσει την υστεροφημία ενός αθλητή που φέτος ξεσήκωσε αμέτρητες συζητήσεις.

Άψογος επιθετικά, με πλούσιο ρεπερτόριο κινήσεων, εκτέλεση και με τα δύο χέρια, πολύ αξιόπιστος στις προσωπικές αλλά και θέματα στην άμυνα. Δεν έχει ξαναπεράσει σέντερ με μπόι +2.10 στο τριφύλλι που στον τομέα των ριμπάουντ δείχνει σαν να του έχουν τοποθετήσει βεντούζες στις σόλες, τις προάλλες του έβαλε καλάθι μέσα στη μούρη μέχρι κι ο… Αγράβανης για να μην αναφέρουμε το «πάρτι» του Σίμτσακ στα παιχνίδια με τον Άρη.

Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ μόνο τη φάση με τον Ουίλιαμς διάβασε σωστά όταν έβγαλε τον Αμερικανό μόνο το με το καλάθι. Ο Πεδουλάκης τον περνούσε μέσα όταν η ομάδα είχε το bonus των βολών αλλά και τότε ή έχανε μπάλα ή δεν «έβλεπε» συμπαίκτες. Για αθλητή που παίρνει πάνω από 1.000.000 ευρώ θες πολλά περισσότερα, αλλά ας ελπίσουμε ότι φυλά κάτι καλό για το τέλος. Προς Θεού, με Χάντερ, Ουόρικ και Αγράβανη παίζει αντίπαλος…

Exit mobile version