ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θα τον «χρυσώσουν» τελικά;

Πριν τα παιχνίδια με Λαμποράλ, Ολυμπιακός ο Ελιοτ Ουίλιαμς κοστολογούνταν χρυσαφένιος! Όσο ο προπονητής δεν τον χρησιμοποιεί το κασέ του θα φθίνει.

Θα τον «χρυσώσουν» τελικά;

Στην πιο δύσκολη κατάσταση απ΄ όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Έλιοτ Ουίλιαμς. Ο Αμερικανός -που προ εβδομάδων ζητούσε 1.500.000 ευρώ για νέο συμβόλαιο με την ΚΑΕ να μην είναι αρνητική – έχει μείνει πίσω στο rotation, αφού παρά τα προσόντα του ο Πεδουλάκης δεν γουστάρει το μπάσκετ που το παιδί πρεσβεύει.

Ο Έλιοτ είναι ασυναγώνιστος στο «1 vs 1», «φονικός» στα πρώτα βήματα, απέναντι δεν υπάρχει παίκτης να τον ματσάρει, όμως είναι παντελώς άπειρος από «σκληρούς» ευρωπαϊκούς αγώνες χωρίς αύριο και κυρίως δεν «βλέπει» γήπεδο, όπως παρακολουθήσαμε στη σειρά με τους Βάσκους όπου ο 26χρονος αποδείχθηκε επιζήμιος για τον Εξάστερο.

Αρκετοί βλέποντάς τον να κινείται στα ρηχά θεωρούν πως τελικά έπραξε άριστα η ιδιοκτησία που δεν υπέγραψε νωρίς μαζί του, περιμένοντας να δει τι ψάρια θα πιάσει εκεί που η μπάλα…ζεματάει! Βέβαια επειδή αυτά στην Ελλάδα η ψυχολογία στα ομαδικά σπορ αλλάζει στο πι και φι μην απορήσετε αν αύριο-μεθαύριο νικήσει μόνος του τον Ολυμπιακό και κατόπιν «χρυσωθεί». Έτσι κι αλλιώς με τις αποχωρήσεις Διαμαντίδη, Ραντούλιτσα (;) εξοικονομείται σημαντικό ποσό για τη νέα σεζόν που μπορεί να διατεθεί για παίκτες αξίας.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.806 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...