ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώτο τέρμα για τον «κορυφαίο Φινλανδό»

Παρότι στη χώρα του ο Ρόμπιν Λουντ γνωρίζει καθολική αποδοχή, η προσαρμογή του στην Ελλάδα μόνο εύκολη δεν ήταν.

Πρώτο τέρμα για τον «κορυφαίο Φινλανδό»

Ο Ρόμπιν Λουντ σκόραρε το πρώτο του γκολ με την «πράσινη» φανέλα, κάνοντας τον κόσμο ν’ ασχοληθεί μαζί του ένα χρόνο μετά τη υπογραφή συμβολαίου με τους «πράσινους».

Ο 22χρονος Φινλανδός ήρθε στην Ελλάδα με τον τίτλο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή του πρωταθλήματός του, μια low budget επένδυση που έκανε το «τριφύλλι» μη ξέροντας τι του ξημερώνει με τον Μεχντί Αμπέντ που ήταν ο διακαής πόθος του Γιάννη Αναστασίου.

Το κάζο με την Γκαμπάλα διέλυσε τον σύλλογο, ο «Ολλανδός» αποχώρησε και τα «παιδιά» του δεν κέρδισαν τον «Στράμα». Ο Αλγερινός αν βρεθεί ομάδα να κάνει πρόταση θα χαιρετήσει με συνοπτικές διαδικασίες, ο Καλτσάς αγνοείται, ο Εσιέν με τον Πράνιτς βιώνουν τις τελευταίες του ώρες στη χώρα, ο Λουντ που δεν γκρινιάζει όταν δεν παίζει θ’ αποτελέσει και τη νέα σεζόν εφεδρική λύση.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.119 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρότι η φινλανδική λίγκα είναι ημιεπαγγελματική ο νεαρός δεν στερείται προσόντων, στον Παναθηναϊκό τον πρόσεξαν στο περσινό Γιουρόπα Λιγκ όταν η Ελσίνκι σε γκρουπ με Μπριζ, Τορίνο, Κοπεγχάγη στάθηκε αξιοπρεπώς κι ο διεθνής μέσος είχε 2 γκολ και 3 ασίστ.

Με 22 γκολ/17 ασίστ σε 122 συμμετοχές πρωταθλήματος, έχοντας κρεμάσει στο στήθος 6 μετάλλια πρωταθλητή, ένα κυπελλούχου κι ένα κατόχου του Λιγκ Καπ, ο Λουντ θέλει σερί παιχνίδια στα πόδια του για να δείξει τι μπορεί να κάνει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.