ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στη Βουλιαγμένη το final-4

Μετά από αρκετές αλλαγές έδρας, το final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης.

Στη Βουλιαγμένη το final-4

Οι τέσσερις εκπρόσωποι των ομάδων που θα συμμετέχουν, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Εθνικός και η ΚΟΕ αποφάσισαν τη διεξαγωγή του final στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/5) αποφασίστηκε, η κάθε ομάδα να πάρει από 30 προσκλήσεις και ακόμα δέκα για τους επισήμους τους.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί το διήμερο 27 και 28 Μαΐου.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.272 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την Παρασκευή (27/5, 18:00) θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, ενώ δύο ώρες αργότερα θα γίνει το Εθνικός-Βουλιαγμένη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.