ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στα «πράσινα» ο Τσίροβιτς (vids)

Ο Σέρβος ακραίος, Λάζαρ Τσίροβιτς, όπως όλα δείχνουν είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ.

Στα «πράσινα» ο Τσίροβιτς (vids)

Ο Τσίροβιτς αγωνίστηκε φέτος για λογαριασμό της Afyon BLD Spor και από τη νέα σεζόν θα φοράει την «πράσινη» φανέλα.

Ο Σέρβος ακραίος, βοήθησε την ομάδα του για να ανέβει στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας και από τη νέα σεζόν θα ενισχύσει τους «πράσινους», που μετά από μία μέτρια χρονιά, έχουν υψηλότερους στόχους.

Από το 2007 μέχρι και το 2014, ο Τσίροβιτς φόρεσε τη φανέλα της Ραντνίσκι, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Μπουντβάνσκα Ριβιέρα από το Μαυρουβούνιο, με την οποία κατέκτησε το νταμπλ και αγωνίστηκε στο Champions League.

Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός!
Παίρνει Βαν Χάρντενερ ο Παναθηναϊκός! 623 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.