ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Εμείς λαμβάνουμε τις αποφάσεις, όχι ο Μπεργκ»

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν θα δώσει το «παρών» στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπως επιβεβαίωσε και ο γενικός αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας, Λαρς Ριχτ.

«Εμείς λαμβάνουμε τις αποφάσεις, όχι ο Μπεργκ»

Η προετοιμασία των Σουηδών για το Euro 2016, ξεκινάει στις 30 Μαΐου και ο Μπεργκ όπως φαίνεται δεν θα συμμετέχει στον αγώνα της 6ης αγωνιστικής των πλέιφ, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς το παιχνίδι δεν έχει οριστεί ακόμα.

Ο γενικός αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Σουηδίας, Λαρς Ριχτ, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se, ξεκαθάρισε πως ο Μάρκους Μπεργκ θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία την ημέρα που πρέπει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Οι διεθνείς ημερομηνίες είναι γνωστές. Πιστεύουμε ότι έχουμε κάθε δικαίωμα να έχουμε εδώ στον Μάρκους Μπεργκ και θα εξασκήσουμε. Η περίοδος προετοιμασίας για το Euro είναι πολύ μικρή και χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν κληθεί».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συζητήσατε την πιθανότητα να επιτρέψετε στον Μπεργκ να μείνει στην Αθήνα;

«Όχι, δεν το κάναμε».

Ο Μπεργκ εξέφρασε άποψη περί του θέματος και πως βλέπει την κατάσταση του;

«Δεν είναι ο Μπεργκ αυτός ο οποίος αποφασίζει, εμείς λαμβάνουμε τις αποφάσεις».

Ναι, αλλά συζητήσαμε με τον Μπεργκ για την υπόθεση;

«Τις συζητήσεις που κάναμε, θα τις κρατήσουμε για τους εαυτους μας. Αυτό που του μεταφέραμε είναι ότι ο προπονητής θέλει όλους τους διεθνείς στη διάθεση του, όταν το προβλέπουν οι διεθνείς ημερομηνίες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.