ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΕΝΑ καλό παιχνίδι να κάνει

Ο Ραντούλιτσα δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αλλά με αντιπάλους Αγράβανη και Χάντερ μπορεί να φροντίσει την υστεροφημία του.

ΕΝΑ καλό παιχνίδι να κάνει

Ο Μίρο Ραντούλιτσα έχει καταλάβει ότι το κλίμα δεν τον σηκώνει στο Μαρούσι και στο βάθος του μυαλού του είναι η επόμενη επαγγελματική του στέγη κρίνοντας και από την πρόσληψη ατζέντη με άκρες στο ΝΒΑ. Οι Παναθηναϊκοί προσεύχονται για ΕΝΑ καλό παιχνίδι του Σέρβου που θα βοηθήσει την ομάδα να ξαναπάρει πρωτάθλημα και θα ενισχύσει την υστεροφημία ενός αθλητή που φέτος ξεσήκωσε αμέτρητες συζητήσεις.

Άψογος επιθετικά, με πλούσιο ρεπερτόριο κινήσεων, εκτέλεση και με τα δύο χέρια, πολύ αξιόπιστος στις προσωπικές αλλά και θέματα στην άμυνα. Δεν έχει ξαναπεράσει σέντερ με μπόι +2.10 στο τριφύλλι που στον τομέα των ριμπάουντ δείχνει σαν να του έχουν τοποθετήσει βεντούζες στις σόλες, τις προάλλες του έβαλε καλάθι μέσα στη μούρη μέχρι κι ο… Αγράβανης για να μην αναφέρουμε το «πάρτι» του Σίμτσακ στα παιχνίδια με τον Άρη.

Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ μόνο τη φάση με τον Ουίλιαμς διάβασε σωστά όταν έβγαλε τον Αμερικανό μόνο το με το καλάθι. Ο Πεδουλάκης τον περνούσε μέσα όταν η ομάδα είχε το bonus των βολών αλλά και τότε ή έχανε μπάλα ή δεν «έβλεπε» συμπαίκτες. Για αθλητή που παίρνει πάνω από 1.000.000 ευρώ θες πολλά περισσότερα, αλλά ας ελπίσουμε ότι φυλά κάτι καλό για το τέλος. Προς Θεού, με Χάντερ, Ουόρικ και Αγράβανη παίζει αντίπαλος…

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.