ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τουρνουά ράγκμπι με τη συμμετοχή και του Παναθηναϊκού

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με την υποστήριξη του Δήμου Κηφισιάς, διοργανώνει φιλικό τουρνουά ράγκμπι ανδρών- γυναικών sevens το Σάββατο 28 Μαΐου 2016 με τη συμμετοχή και του Παναθηναϊκού.

Τουρνουά ράγκμπι με τη συμμετοχή και του Παναθηναϊκού | panathinaikos24.gr

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο δημοτικό στάδιο Κηφισιάς «Ζηρίνειο» από τις 10:30 μέχρι και τις 16:40, ενώ το τουρνουά είναι ενταγμένο στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα BE ACTIVE της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το οποίο πραγματοποιείται στην Ελλάδα από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Η «πράσινη» ανάρτηση του Γιαννακόπουλου με Ρούλη Αγραπιδάκη (Pic)
Η «πράσινη» ανάρτηση του Γιαννακόπουλου με Ρούλη Αγραπιδάκη (Pic) 3.627 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στον δεύτερο όμιλο, με αντιπάλους τους ΑΤΤΙΚΑ Σπρίνγκμποξ, τους Lions ράγκμπι Θεσσαλονίκης και τον Αίολο Πάτρα.

Οι ομάδες των ανδρών θα είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων ως εξής:

Α΄ όμιλος ΑΣ Σπαρτιατών Αθηνών ΑΣ Ιπποκράτης Χαϊδαρίου ΑΣ Ράγκμπι Αθηνών Πόλις Αιγάλεω

Β΄ όμιλος Παναθηναϊκός ΑΟ ΑΤΤΙΚΑ Σπρίνγκμποξ Lions ράγκμπι Θεσσαλονίκης Αίολος Πάτρας

Στις γυναίκες οι: ΑΤΤΙΚΑ Σπρίνγκμποξ Παναθηναϊκός ΑΟ Πόλις Αιγάλεω Αίολος Πάτρας

Συλλογή τροφίμων και φαρμάκων

Παράλληλα στο τουρνουά θα πραγματοποιηθεί συλλογή τροφίμων για την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», αλλά και ειδών, φαρμάκων από το δίκτυο αλληλεγγύης εργαζομένων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και το δίκτυο αλληλεγγύης «Η Σανίδα».

Τα είδη και τα φάρμακα θα διατεθούν στο δίκτυο αλληλεγγύης Λέρου για περίπου 470 πρόσφυγες που βρίσκονται στο hotspot, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι παιδιά και βρέφη.

Η λίστα των ειδών και των φαρμάκων που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη και θα γίνει η συλλογή είναι: -γάλα χωρίς λακτόζη -πάνες και εσώρουχα -Bepanthol crème -Fucidin crème -Betnovate crème -Voltaren tabl 50, 75, 100 -Brufen tabl 200, 400, 600 -Αντηλιακά -Αντιψειρικά σαμπουάν – λοσιόν -Ελαστικοί ορθοπεδικοί επίδεσμοι

Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω live streaming από το websportstv.gr

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close