ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

«Βάσεις για να χτίσουμε μια μεγάλη ομάδα»

Ο Αντρέα Στραματσόνι αναφέρθηκε στη νίκη επί της ΑΕΚ ενώ πρόσθεσε ότι ο Παναθηναϊκός πλέον είναι μία συμπαγής ομάδα.

«Βάσεις για να χτίσουμε μια μεγάλη ομάδα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέα Στραματσόνι στην NOVA: 

«Είναι πολύ σημαντική νίκη γιατί βοηθάει στο ηθικό της ομάδας. Και είναι η πρώτη νίκη σε ντέρμπι αυτό το χρόνο, σε εννιά ντέρμπι, δέκα αν υπολογίσουμε και αυτό που δεν έγινε με τον Ολυμπιακό. Και μερικές φορές είναι σημαντικό για το ηθικό της κάθε ομάδας και πόσο μάλλον που κερδίσαμε 3-0 και χωρίς να μας απειλήσει ο αντίπαλος».

Ήταν αυτό το φάρμακο για να θεραπεύσετε ό,τι άσχημο είχατε δει στα προηγούμενα παιχνίδια;

«Ναι σίγουρα αλλά ξέρετε έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό να δουλεύεις σκληρά τόσο όταν υπάρχουν θετικά ή αρνητικά αποτέλεσμα. Να δουλεύεις σκληρά και να μην χάνεις την κατεύθυνση σου. Αυτή η ομάδα πλέον είναι συμπαγής. Προσπαθούμε να βάλουμε τις βάσεις για να χτίσουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Για τις διαφορές που θα έχει το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σε λίγες μέρες;  

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει γρήγορα να γυρίσουμε σελίδα. Να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη και να παραμείνουμε “θυμωμένοι” όπως ξεκινήσαμε στο ματς της Λεωφόρου. Γιατί ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα, είμαστε μόνο δυο βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ και θέλουμε μια ακόμα νίκη».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.371 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.