ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Φως: «Συγνώμη λάθος» (pic)

Παραδέχθηκε το λάθος της η εφημερίδα «ΦΩΣ» που χθες στο πρωτοσέλιδό της έγραφε ότι ο αδερφός Καρακατσούνης δουλεύει στις «πράσινες» ακαδημίες, ενώ ο άνθρωπος δουλεύει στον… ΟΣΦΠ!

Φως: «Συγνώμη λάθος» (pic)

Για να είμαστε σωστοί, είναι ορθή και τίμια η στάση της εφημερίδας, η οποία είναι σοβαρή και καμία σχέση δεν έχει με τα υπόλοιπα ερυθρόλευκα οπαδικά Μέσα. Η μέρα με τη νύχτα. Μιλάμε για μια εφημερίδα ιστορική και όπως σας γράψαμε ιστορική. Εκανε λάθος και σήμερα το παραδέχθηκε, με «χτύπημα» στο πρωτοσέλιδό της.

Το λάθος είναι ανθρώπινο. Αυτοί, όμως, που… ακολούθησαν χθες και έβριζαν κάνοντας λόγο για «παράγκα» Παναθηναϊκού, αποδεικνύουν ότι η βλακεία είναι ανίκητη…

13307368_10209983655088385_1814157626323378442_n

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ