ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναγιωτόπουλος: «Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά»

Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος τόνισε πως οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά στην αναμέτρηση.

Παναγιωτόπουλος: «Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά»

Όσα είπε ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος στην κάμερα του OTE TV:

«Κάθε ματς είναι σημαντικό, έτσι όπως είναι η σειρά θα κριθεί στις λεπτομέρειες και αυτός που θα είναι καλύτερος σε αυτές θα επικρατήσει».

Για την ενέργεια των παικτών και τη διαχείριση:

«Δεν είναι εύκολο να αλλάξουμε κάποια πράγματα, τα παιδιά δίνουν το 100%, θα προσπαθήσουμε περισσότερο και θα φανεί σε βάθος χρόνου στο παιχνίδι το τι θα γίνει. Είχαμε και την ατυχία να χάσουμε τον Παπαγιάννη, όπου θα έπαιρνε χρόνο στο rotation».

Για το αν θα περιμένουμε καινούργια πράγματα:

«Γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι οι λεπτομέρειες, κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις. Εμείς είχαμε και το πρόβλημα του χρόνου, διότι έπρεπε να βάλουμε κάποια καινούργια πράγματα στο παιχνίδι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι μικρές λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά».

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.339 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.