ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα

«Έχουν αρχίσει οι επαφές για Μύγα»

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φέρεται να έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τον Παναιτωλικό, για την απόκτηση του Γιώργο Μύγα.

«Έχουν αρχίσει οι επαφές για Μύγα»

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του δεξιού μπακ της ομάδας του Αγρινίου, τον έχουν βάλει στο «στόχαστρο» των «μεγάλων».

Ο Μύγας, το όνομα του οποίου ακούστηκε και μέσα στη σεζόν για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport» ενδιαφέρει εκ νέου το «τριφύλλι» και οι επαφές με τον Παναιτωλικό έχουν αρχίσει.

Το συμβόλαιο του 21χρονου αμυντικού λήγει το καλοκαίρι του 2017, με τον ίδιο να συζητάει την ανανέωση, την ίδια στιγμή που οι «πράσινοι» έχουν πλησιάσει την ομάδα του Αγρινίου.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.496 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τις συζητήσεις δεν τις επιβεβαιώνει καμία από τις δύο πλευρές, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, η μεταγραφή αν φυσικά πραγματοποιηθεί, θα έχει κόστος που φτάνει τις 150 χιλιάδες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.