ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συνέντευξη

Φελντέιν: «Να κερδίσουμε για τον αρχηγό»

Ο Τζέιμς Φελντέιν μίλησε στο Panathinaikos24.gr για την ήττα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό με 77-72.

Φελντέιν: «Να κερδίσουμε για τον αρχηγό»

Ο Δομινικανός άσος των «πρασίνων» ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας στον τρίτο αγώνα των «αιωνίων» τόσο στην επίθεση όπου σημείωσε 17 πόντους και μοίρασε 3 ασίστ, όσο και στην άμυνα με 3 κλεψίματα.

Ο Φελντέιν μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο Panathinaikos24.gr και αναφέρθηκε στο 4ο παιχνίδι της σειράς που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως η νίκη είναι μονόδρομος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.051 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναικός ήταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ωστόσο δεν τα κατάφερε, τι συνέβη;

«Ήταν δικό μας παιχνίδι για τα 35 λεπτά του αγώνα, ωστόσο βρήκαν τον τρόπο να ανταπεξέλθουν και να γυρίσουν το παιχνίδι. Στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα δεν μπορούσαμε να πετύχουμε καλάθι και ο λόγος ήταν γιατί έπαιξαν πολύ καλή άμυνα. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι.»

Τώρα το άγχος πάει στον Παναθηναικο για το 4ο παιχνίδι της σειράς, δυσκολεύει αυτό την ομάδα για να ισοφαρίσει τη σειρά;

«Πρέπει να παίξουμε σαν να είναι το τελευταίο μας παιχνίδι. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του αρχηγού μας, οπότε πρέπει να κερδίσουμε για εκείνον. Δεν θα είναι εύκολο, έχουμε όμως την πειθαρχία για να ισοφαρίσουμε τη σειρά και πρέπει να το κάνουμε.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.