ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ

Λόγω διαιτησίας η αποχώρηση Αλαφούζου!

Εξαλλος με τη διαιτησία Κουκουλάκη στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Γιάννης Αλαφούζος, που αποφάσισε να αποχωρήσει στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Λόγω διαιτησίας η αποχώρηση Αλαφούζου!

Η κίνησή του αυτή, να φύγει, δηλαδή, στο ημίχρονο του παιχνιδιού, προκάλεσε ερμηνείες και φυσικά έδωσε τροφή για σχόλια και πολλές ερμηνείες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ αποχώρησε όχι λόγω της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, αλλά επειδή ήταν έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις του Κουκουλάκη. Αποφάσεις που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ντέρμπι και που μαρτυρούν ότι κάποιοι πάνε να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.

Η αποβολή του Λούκας Βιγιαφάνιες και νωρίτερα η ανύπαρκτη κίτρινη κάρτα του Μάρκους Μπεργκ, είναι οι δυο φάσεις που έκαναν έξω φρενών τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ. Κι αυτό γιατί έβλεπε ότι για ένα ακόμη κρίσιμο ματς, η διαιτησία ήταν το λιγότερο κακή και φυσικά με εχθρική στάση απέναντι στο “τριφύλλι”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.