ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 14-2

Ντροπή…

Ντροπιαστική εμφάνιση και ήττα από τον ΟΣΦΠ (14-2), στον ημιτελικό Κυπέλλου πόλο ανδρών, με τους πράσινους να λένε αντίο στη χρονιά με τον χειρότερο τρόπο.

Ντροπή...

Το ματς

Και οι δύο ομάδες δεν μπήκαν καλά στην αναμέτρηση με αποτέλεσμα το σκορ να μείνει κολλημένο για αρκετή ώρα στο 0-0. Τελικά οι «πράσινοι» λύγισαν και δέχτηκαν δύο γκολ στα τελευταία δύο λεπτά της πρώτης περιόδου. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έδειχναν να μην μπορούν να σκοράρουν ενώ στην άμυνα είχαν αρκετά προβλήματα.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να μειώσει στο σκορ. Οι «πράσινοι» έχοντας παίκτη παραπάνω δεν κατάφεραν να σκοράρουν μιας και το σουτ του Καρούντζου μπλόκαρε ο Κολόμβος. Ο Ολυμπιακός  σ’ αυτό το οκτάλεπτο προηγήθηκε με 6-0. Ο λόγος φυσικά ήταν η πολύ κακή «πράσινη» παρουσία τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Το «τριφύλλι» είχε 6 επιθέσεις με παίκτη παραπάνω και δεν μπορούσε να σκοράρει. Σε τραγική μέρα βρισκόντουσαν οι παίκτες του Τέο Λοράντου με τον Ολυμπιακό να κάνει ότι θέλει.

Το «τριφύλλι» ήταν εκτός τόπου και χρόνου! Ο Παναθηναϊκός ήταν σαν να μην κατέβηκε καν στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Το σκορ συνέχιζε να μεγαλώνει και 5 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα το σκορ ήταν 11-0! Τέτοιες εμφανίσεις αποτελούν ντροπή για τον ενδοξότερο  σύλλογο στην Ελλάδα!

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.001 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τελικά ο Παναθηναϊκός πέτυχε 2 γκολ με τον Πρίμορατς και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 14-2! Έτσι ο Ολυμπιακός προκρίθηκε πολύ εύκολα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 4-0,3-0, 5-2

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...