ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δικαιώθηκε ο «Στράμα» στην Ιταλία

Η ιταλική δικαιοσύνη αποφάνθηκε τελεσίδικα ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως παρανομία στην υπογραφή των συμβολαίων του Αντρέα Στραματσόνι με την Ουντινέζε.

Δικαιώθηκε ο «Στράμα» στην Ιταλία

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, ξέπλεξε οριστικά με την υπόθεση που αφορούσε την υπογραφή συμβολαίων με την Ουντινέζε. Αυτό συνέβη καθώς η ιταλική δικαιοσύνη πήρε τελεσίδικη απόφαση, λέγοντας ότι δεν υπήρξε καμία απολύτως παρατυπία στην υπογραφή των συμβολαίων.

Η υπόθεση αυτή είχε ξεκινήσει  το 2014 έπειτα από πειθαρχική δίωξη σχετικά με παρατυπίες στα συμβόλαια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.