ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αμπέντ: «Το πιστεύουμε»

Την αισιοδοξία του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Μεχντί Αμπέντ.

Αμπέντ: «Το πιστεύουμε»

Ο Αλγερινός μέσος, μίλησε για την ήττα στο ΟΑΚΑ και πρόσθεσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να επιστρέψουν δυνατοί, ώστε να κάνουν το καλύτερο δυνατό στα τελευταία δύο παιχνίδια των πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τι πήγε στραβά για την ομάδα;

«Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη σήμερα (σ.σ χθες), ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μετά από την κόκκινη κάρτα στο τέλος του ημιχρόνου, ήταν μια δύσκολη κατάσταση για εμάς το να παίζουμε δέκα εναντίον έντεκα.

Σίγουρα πρέπει να παίζουμε καλύτερα, για να επιστρέψουμε και να τελειώσουμε καλά τα δυο τελευταία παιχνίδια».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παραμένεις αισιόδοξος για τα δυο τελευταία παιχνίδια των play off;

«Ναι είμαι αρκετά αισιόδοξος γιατί έχουμε μια καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και μπορούμε να πετύχουμε κάποια πράγματα.

Πρέπει να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή, να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας ως το τέλος, για να φτάσουμε στον στόχο. Όσο είμαστε… ζωντανοί, όλα είναι πιθανά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...