ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επέστρεψε ο Καλτσάς

Ο Νίκος Καλτσάς επιστρέφει στην αποστολή του Παναθηναϊκού, μετά από δύο αγωνιστικές.

Επέστρεψε ο Καλτσάς

Ο Νίκος Καλτσάς είναι από τους παίκτες που φαίνεται να μην υπολογίζει και τόσο πολύ ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής για δύο αγωνιστικές δεν είχε συμπεριληφθεί στην «πράσινη» αποστολή (δυο αναμετρήσεις με την ΑΕΚ). Η τελευταία φορά που συμπεριλήφθηκε και αγωνίστηκε ήταν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ πριν από δύο εβδομάδες.

Είναι φανερό ότι ο Νίκος Καλτσάς δεν αποτελεί βασική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, με τους λόγους να είναι καθαρά αγωνιστικούς. Δεν είναι τυχαίο ότι στα 3 από 4 παιχνίδια των πλέι-οφ ο ποδοσφαιριστής ήταν εκτός αποστολής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...