ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΣΩ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ

Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του ο Πέτριτς! (pic)

Με ανάρτηση του στη σελίδα που διατηρεί στο facebook, ο Μλάντεν Πέτριτς ανέφερε πως η αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο «Απ. Νικολαΐδης», θα είναι η τελευταία στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του ο Πέτριτς! (pic)

Μια συγκινητική ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook, έκανε ο Κροάτης επιθετικός της ομάδας του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς, στην οποία και τόνισε πως η καριέρα του στον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται και πως το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο θα είναι το τελευταίο με την «πράσινη» φανέλα.

Παράλληλα ο Πέτριτς ευχαρίστησε τον Αντρέα Στραματσόνι για την πρόταση που του έκανε για να παραμείνει στο «πράσινο» ρόστερ, ενώ αναφέρθηκε και στη σύζυγό του που του στάθηκε σε όλη την διάρκεια της καριέρας του, αλλά και στους φιλάθλους της ομάδας με τη φανέλα της οποίας έζησε όμορφες στιγμές.

Δείτε την ανάρτηση του Πέτριτς…

«Κάποιες φορές μία φωτογραφία λέει περισσότερα από χίλιες λέξεις… Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να πω κάτι. Δεν έχει σημασία πόσο πονάει, αλλά αύριο (29/5) θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι στη Λεωφόρο. Θέλω να πω ευχαριστώ στον προπονητή μου, Αντρέα Στραματσόνι, για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του και την πρόταση να συνεχίσω την καριέρα μου, αλλά έπειτα από 19 χρόνια ως επαγγελματίας ήρθε η ώρα να πω αντίο!!!

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω την όμορφη γυναίκα μου, Δέσποινα Πέτριτς, που ήταν στο πλευρό μου και με υποστήριξε τα τελευταία 13 χρόνια! Ευχαριστώ την οικογένειά μου. Ευχαριστώ τους φίλους μου, τους εκπροσώπους μου και όλους τους οπαδούς για τις αξέχαστες στιγμές. Θα μου λείψετε εσείς και το όμορφο παιχνίδι!!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.