ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η σύντροφος του «Σίφο» είναι Ελληνίδα (Pics)

Στην Ελλάδα έκανε το restart σε ποδοσφαιρικό και προσωπικό επίπεδο ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος συνελήφθη από μέσα της πατρίδας του να κάνει βόλτες με τη νέα του σύντροφο την οποία και γνώρισε όσο αγωνιζόταν στο «τριφύλλι».

Η σύντροφος του «Σίφο» είναι Ελληνίδα (Pics)

Πέρασε πολλές όμορφες στιγμές στη χώρα μας, επανέφερε την ποδοσφαιρική του καριέρα και τώρα ετοιμάζεται για νέο ξεκίνημα και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο λόγος για τον πρώην αμυντικό του «τριφυλλιού» Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος και βρέθηκε να κάνει βόλτες στο κέντρο της κροατικής πρωτεύουσας, με τη νέα του σύντροφο, Χριστίνα, την οποία και γνώρισε όταν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «story.hr», ο έμπειρος αμυντικός πρόκειται σύντομα να την παντρευτεί και να κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή του, αφού η Χριστίνα άφησε τη χώρα μας και τον ακολούθησε όταν εκείνος πήρε μεταγραφή στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τις φωτογραφίες…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.