ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΕΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Θέλει Ντ’ Αλεσάντρο ο Παναθηναϊκός

Για τον 25χρονο χαφ της Αταλάντα, Μάρκο Ντ' Αλεσάντρο ενδιαφέρεται ο Αντρέα Στραματσόνι, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από ιταλική ιστοσελίδα.

Θέλει Ντ' Αλεσάντρο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ψάχνεται στο μεταγραφικό «παζάρι» για να ενισχυθεί σε θέσεις που πονάει αγωνιστικά και ο Αντρέα Στραματσόνι έχει στραφεί στην αγορά της Ιταλίας.

Πρώτος στο μεταγραφικό στόχαστρο της ομάδας είναι ο Βίκτορ Ιμπάρμπο εδώ και πολλές ημέρες, αλλά ολοένα και βγαίνουν στη δημοσιότητα ονόματα από συλλόγους της Ιταλίας.

Συγκεκριμένα το νέο όνομα που βγήκε στην επιφάνεια από την «tuttomercatoweb», είναι αυτό του 25χρονου χαφ-εξτρέμ της Αταλάντα, Μάρκο Ντ’ Αλεσάντρο. Όπως υποστηρίζουν στο ρεπορτάζ τους, ο Αντρέα Στραματσόνι γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή καθώς κατά το παρελθόν έχουν συνυπάρξει στη Ρόμα και την ομάδα νέων.

Παράλληλα, όπως επισημαίνουν ο 25χρονος Μάρκο, θα περιμένει την απόφαση του νέου προπονητή της ομάδας αν θ’ αποχωρήσει ή όχι, ενώ στο ίδιο ρεπορτάζ μπλέκουν και άλλον ένα ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι ο ο Αντρέα Ρισπόλι της Παλέρμο ο οποίος όπως λένε, έπαψε ν’ απασχολεί το «τριφύλλι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ