ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιτυχίες στο τμήμα Ράγκμπι

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε το τμήμα ράγκμπι του Παναθηναϊκού στην συμμετοχή του στο τουρνουά ράγκμπι που διεξήχθη στο Ζηρίνειο στάδιο.Το πρώτο επίσημο τουρνουά Sevens υπό την αιγίδα της ΟΧΕ.

Επιτυχίες στο τμήμα Ράγκμπι
Η αντρική ομάδα ρου τριφυλλιού επικράτησε στους δυο από τους τρία συνολικά παιχνίδια που αγωνίστηκε. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση.
Lions Rugby Θεσσαλονίκης -ΠΑΟ 0-17 ΠΑΟ – Attica Springbocks 17-10 Attica Springbocks -ΠΑΟ 15-5
Στο ίδιο τουρνουά η γυναικεία ομάδα του τριφυλλιού ήταν ασταμάτητη καθώς σημείωσε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.
Αιολος Πατρών ΠΑΟ 22-0 Attica Springbocks ΠΑΟ 0-36 ΠΑΟ Αιολος Πατρών 20-0

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.