ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελειώνει ο Σάντσεθ

Ο Αντρέα Στραματσόνι άφησε εκτός αποστολής τον Σέρχιο Σάντσεθ, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον Ισπανό σέντερ μπακ. Σύντομα ο μάνατζερ του θα έρθει στην Αθήνα για να λύσει το συμβόλαιο του πελάτη του.

Τελειώνει ο Σάντσεθ

Ο χθεσινός αποκλεισμός του Σέρχιο Σάντσεθ από την «πράσινη» αποστολή ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς το πρόσωπο του, ότι δεν υπολογίζεται. Για την ακρίβεια ο Στραματσόνι πήρε στην αποστολή τον Ευαγγέλου αντί του Ισπανού κάνοντας το …. μήνυμα πιο ξεκάθαρο.

Είναι ολοφάνερο ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να λύσει το συμβόλαιο του Σάντσεθ. Κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι καθώς ο Ισπανός έχει 4 χρόνια συμβόλαιο με τους «πράσινους», με τις συνολικές απολαβές του να φτάνουν τα 2,4 εκατ. ευρώ. Πολύ σύντομα ο μάνατζερ του θα έρθει στην Ελλάδα για να μιλήσει με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού». Αξίζει να τονιστεί ότι μόνο εύκολη δεν είναι η υπόθεση αυτή για τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...