ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γαρρής: «Μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού ο Πέτριτς»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής, έστειλε το δικό του μήνυμα για το Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος σήμερα θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στην Λεωφόρο.

Γαρρής: «Μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού ο Πέτριτς»

Αναλυτικά το μήνυμα του υπεύθυνου επικοινωνίας της πράσινης ΠΑΕ:

«Ήταν μεγάλη υπόθεση που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Μλάντεν Πέτριτς. Υπόδειγμα επαγγελματία, χαρακτήρας εξαιρετικά σπάνιος για ποδοσφαιριστή με τέτοιο «βαρύ» βιογραφικό, ποδοσφαιρικό μυαλό – «ξυράφι», με το βλέμμα πάντα στο ομαδικό καλό. Για την ποδοσφαιρική του αξία «μιλούν» τα έργα του. Έδωσε μια νίκη που σήμαινε πάρα πολλά την περυσινή σεζόν κόντρα στον Ολυμπιακό. Έβαλε γκολ – ποίημα κόντρα στην Αϊντχόφεν.

«Σφράγισε» την πρωτιά στα play offs την πρώτη του σεζόν στην ομάδα με το γκολ επί του ΠΑΟΚ. Έβαλε την υπογραφή του στην πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιαννινα στο Κύπελλο φέτος. Μα πάνω απ’ όλα έδωσε πάντα το 100% των δυνάμεών του. Ο Μλάντεν είναι μέρος της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Και από τους ανθρώπους που στο μέλλον θα ξαναβρούμε μπροστά μας. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από όλους μας.»

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.435 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...