ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στα όρια τραυματισμού ο «Σέμπα»

Ο Σεμπάστιαν Λέτο έχει επιβαρυνθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να φοβούνται μην υποστεί κάποιον μυϊκό τραυματισμό.

Στα όρια τραυματισμού ο «Σέμπα»

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Αντρέα Στραματσόνι, ύστερα από συνεννόηση τόσο με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού όσο και με τον ίδιο τον Λέτο, είχε αποφασιστεί ο Αργεντίνος να αγωνιστεί μόλις 30 λεπτά.  Η κακή τροπή που πήρε η αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ανάγκασε τον Αντρέα Στραματσόνι να τον ρίξει στην αναμέτρηση από το πρώτο ημίχρονο κιόλας.

Κάτι τέτοιο φυσικά επιβάρυνε κι ‘ άλλο την κατάσταση του Λέτο και πλέον το ιατρικό επιτελείο είναι ιδιαίτερο προβληματισμένο. Έτσι ο «Σέμπα» λογικά δεν θα ξεκινήσει ούτε σήμερα, με τον Αντρέα Στραματσόνι να ελπίζει να μην χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσει καθόλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.