ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Σ’ ευχαριστώ γι’ όλα… παππούλη»

Ο Τάσος Λαγός αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος στο τέλος της σεζόν θα ολοκληρώσει την πολυετή καριέρα του.

«Σ' ευχαριστώ γι' όλα... παππούλη»

Ο Μλάντεν Πέτριτς μέσα από τη σελίδα στο facebook, ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο και ο Τάσος Λαγός τον ευχαρίστησε για όλα τις ποδοσφαιρικές στιγμές που έζησε μαζί του, αυτά τα 2,5 χρόνια που ο Κροάτης στράικερ αγωνίστηκε με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Ο Τάσος Λαγός έγραψε χαρακτηριστικά:

«Παππούλη, σε ευχαριστώ για όλα. Ένας φανταστικός παίκτης, αλλά ακόμη περισσότερο ένας φανταστικός φίλος».

Pappouli thank u for everything! A fantastic player but even more an amazing Friend!☘

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tasos Lagos (@tasoslagos8) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.