ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι παρουσίες στα επίσημα της Λεωφόρου (pics)

Αρκετές ήταν οι γνωστές προσωπικότητες που βρέθηκαν στα επίσημα της Λεωφόρου, ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.

Οι παρουσίες στα επίσημα της Λεωφόρου (pics)

Το τελευταίο παιχνίδι στη Λεωφόρο για τη φετινή σεζόν, είναι αυτό με τον Πανιώνιο και αρκετοί ήταν αυτοί που δεν έχασαν την ευκαιρία και βρέθηκαν στα επίσημα του γηπέδου, με σκοπό να δουν από κοντά τον αγώνα.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, οι Aντωνιάδης και Δομάζος, αλλά και οι Σάντσεθ, Νάνο, Λαγός και Ευαγγέλου παρακολούθησαν από τα επίσημα την αναμέτρηση.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.392 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
1470980
1470983
ËÁÃÏÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÐËÅÉ ÏÖ SUPERLEAGUE 2015-2016)PANATHINAIKOS - PANIONIOS
ÃÉÁÍÍÁÊÏÐÏÕËÏÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÐËÅÉ ÏÖ SUPERLEAGUE 2015-2016)PANATHINAIKOS - PANIONIOS

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.