ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Είμαι κοντά στο να βγάλω ελληνικό διαβατήριο»

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, μίλησε στη Nova και μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι κοντά στο να βγάλει ελληνικό διαβατήριο, ενώ σχολίασε και την αποχώρηση του Μλάντεν Πέτριτς.

Ζέκα: «Είμαι κοντά στο να βγάλω ελληνικό διαβατήριο»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρλος Ζέκα:

Για τον Μλάντεν Πέτριτς: «Ήταν μεγάλη χαρά να παίξω δίπλα στον Μλάντεν και που μοιραστήκαμε το γήπεδο αλλά και τη φιλία του. Είναι ένας τεράστιος φίλος. Είμαι στενοχωρημένος σήμερα γιατί ο Παναθηναϊκός και το ποδόσφαιρο αποχαιρετούν έναν σημαντικό παίκτη, με μεγάλη ποιότητα. Πήρε μια απόφαση που τη σέβομαι και την εκτιμώ, και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον».

Για το αν η ομάδα είχε άγχος: «Είναι λογικό διότι αυτή είναι η πρώτη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, μια ομάδα με καλό προσανατολισμό. Δεν δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες αλλά δυσκολεύει την επίθεση του αντιπάλου. Κυνηγήσαμε το γκολ, θέλαμε να το πετύχουμε. Ο Πανιώνιος έπαιξε με μια σκληρή και δυνατή άμυνα, αλλά είμαι χαρούμενος που σκοράραμε. Φυσικά και η κατάσταση αυτή δημιουργεί άγχος και πίεση».

Για το σπριντ στο τέλος του αγώνα: «Ίσως να μην χρειαζόταν πραγματικά να τρέχω ως το τελευταίο λεπτό, αλλά αυτή τη δύναμη μου τη δίνει η δίψα για νίκη και η θέληση να φύγω νικητής και χαρούμενος από το γήπεδο. Είμαι ευχαριστημένος που πήραμε τη νίκη απόψε και θέλω να διαβεβαιώσω πως θα πολεμώ ως το τέλος για να κερδίζουμε τους αγώνες».

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.452 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική: «Πηγαίνουμε στην Τούμπα για τη νίκη. Θέλουμε τη νίκη, ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός αντίπαλος με καλή πορεία στα πλέι-οφ, αλλά εμείς θέλουμε μόνο τη νίκη».

Για το συμβόλαιο του: «Σχετικά με το συμβόλαιο δεν έχω κάτι το συγκεκριμένο να πω ακόμα, υπάρχουν συζητήσεις ως τώρα. Σε ό,τι έχει να κάνει με το διαβατήριο, νομίζω πως βρισκόμαστε κοντά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.