ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το «αντίο» πλησιάζει

Η τελευταία παράσταση του αρχηγού

Η στιγμή που κανένας φίλος του Παναθηναϊκού και του μπάσκετ δεν ήθελε, πλησιάζει, καθώς ο Δημήτρης Διαμαντίδης ετοιμάζεται για το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του στο ΟΑΚΑ.

Η τελευταία παράσταση του αρχηγού

Είχε γίνει γνωστό από την αρχή της χρονιάς, πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα σταματήσει στο τέλος της σεζόν, ωστόσο, όσο η ώρα πλησιάζει, η σκέψη… τρομάζει τους φίλους του «τριφυλλιού» και του μπάσκετ γενικότερα.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο ηγέτης και ζωντανός θρύλος της ομάδας, θα δώσει σήμερα το τελευταίο του παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και θα γνωρίσει για ακόμα μία φορά το χειροκρότημα από τους 20 και πλέον χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού που θα γεμίσουν το κλειστό.

Στο γήπεδο που έζησε τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του, εκεί που γνώρισε την απόλυτη αποθέωση, εκεί όπου έφτιαξε τον μύθο του και πανηγύρισε δεκάδες τίτλους με το τριφύλλι στο στήθος, ο «3D» θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στον τέταρτο τελικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 206.105 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι φίλοι του «τριφυλλιού», (και) για αυτόν το λόγο εξαφάνισαν τόσο γρήγορα τα «μαγικά» χαρτάκια του τέταρτου τελικού. Για να έχουν να λένε στα παιδιά τους, στους φίλους τους, πως ήταν εκεί, στο τελευταίο παιχνίδι ενός ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ αθλητή, που κέρδισε τον σεβασμό και την αναγνώριση από όλους τους υγιείς φίλους του μπάσκετ.

Για αυτό λοιπόν, όλοι εσείς, που θα βρεθείτε στο κλειστό, δώστε όλη σας τη φωνή, όλη σας τη ψυχή όπως μόνο εσείς ξέρετε και σπρώξτε την ομάδα προς τη νίκη, ώστε ο μεγάλος αρχηγός να έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.