ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Δεν έχω λόγια για τον Διαμαντίδη»

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς σε δηλώσεις του στη NOVA, αποθέωσε τον μεγάλο Δημήτρη Διαμαντίδη.

Γιάνκοβιτς: «Δεν έχω λόγια για τον Διαμαντίδη»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Είναι αλλιώς να το ζεις από τον πάγκο και αλλιώς στον αγωνιστικό χώρο. Το πρωτάθλημα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, όπως δείχνουν και τα σκορ των αγώνων. Αυτό που μας μένει είναι ότι παίχτηκε πολύ ωραίο μπάσκετ, χωρίς βία στα γήπεδα. Βελτιώσαμε την εικόνα μας ως χώρα. Κρίθηκε σε μεγάλα σουτ ο τίτλος. Δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον στόχο μας και νομίζω πως το δεύτερο παιχνίδι έκρινε τη σειρά. Έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που έζησα από κοντά έναν τέτοιο αθλητή. Τόσο εγώ, όσο και οι άλλες γενιές έχουν να μάθουν πάρα πολλά από τον Διαμαντίδη». 

Στη συνέχεια τόνισε:  «Ο κόσμος μας ώθησε στη νίκη και όλοι σχεδόν ανατριχιάσαμε πριν το ξεκίνημα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Μακάρι κάθε χρόνο να υπάρχει αυτό το σασπένς».

Τέλος είπε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη:  «Ο κόσμος μας ώθησε στη νίκη και όλοι σχεδόν ανατριχιάσαμε πριν το ξεκίνημα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Μακάρι κάθε χρόνο να υπάρχει αυτό το σασπένς».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...