ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πεδουλάκης: «Μετά τον Διαμαντίδη, θα είναι αλλιώς»

Το μήνυμα του Αργύρη Πεδουλάκη για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, μετά το «αντίο» του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Πεδουλάκης: «Μετά τον Διαμαντίδη, θα είναι αλλιώς»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν το ξέρουμε αυτό, θα το δούμε τις επόμενες μέρες. Εγώ επιστρατεύτηκα, έκανα την προσπάθειά μου και θα δούμε», είπε ερωτηθείς για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα.

Όσο για τον τέταρτο τελικό; «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Από τη μια είμαστε στενοχωρημένοι για τον τρόπο που χάσαμε για μια ακόμη φορά, αλλά από την άλλη είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παιδιών και τις συνθήκες που πάλεψαν. Ήμασταν στις λεπτομέρειες λίγο χειρότεροι, αλλά όλοι δείξαμε πίστη. Η αποχώρηση του Δημήτρη είναι το πιο σημαντικό γεγονός, δεν θα είναι ίδια η επόμενη μέρα γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έβαζε τα πράγματα στη θέση τους. Είναι ένας άνθρωπος που ξέραμε πως κάθε βράδυ θα είναι εκεί και θα βοηθήσει. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να κρατήσει την πίστη και την αφοσίωσή του. Ο Δημήτρης είναι παράξενο που είναι Έλληνας, όπως μου είπε κάποιος ξένος. Να είναι καλά και να έχει υγεία, να είναι κοντά μας έστω και με κάποιον άλλο τρόπο».

Για το αν η διαφορά των δύο ομάδων ήταν η ενέργεια, είπε: «Ήταν άλλη ομάδα που έπαιξε για τόσους μήνες και άλλη έπαιξε τώρα. Η απόφαση να παίξει ο Παναθηναϊκός με οκτώ ξένους υποθήκευε το πρωτάθλημα. Επίσης δεν είχε ο Παναθηναϊκός δύο ψηλούς να ποστάρουν τα γκαρντ. Ο Φώτσης και ο Γκιστ έκαναν μια τρομερή προσπάθεια. Υπάρχει μια αλυσιδωτή κατάσταση από την έλλειψη ψηλών. Για μένα αυτό είναι το καταλυτικό στοιχεία στη σειρά».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.771 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ερωτηθείς αν έχει μετανιώσει για κάποια απόφαση που πήρε, απάντησε: «Εμάς μας έλειψαν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να τις δουλέψεις όλη τη χρονιά. Ήμασταν μια ομάδα που έπαιζε όλη τη χρονιά αρκετά ελεύθερα, αλλά το πρωτάθλημα κρίνεται στη λεπτομέρεια».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στην τακτική αντιμετώπισης του Σπανούλη, είπε: «Το πρόβλημα είναι πως δεν είχαμε άλλον αθλητικό γκαρντ. Βάλαμε τον Παππά, ήταν ένα καλό μάθημα για τον ίδιο. Θα μπορούσαμε να κάνουμε φάουλ, αλλά δεν θέλαμε να πάμε σε άλλη παράταση, τα παιδιά είχαν κουραστεί πολύ και δεν είχαμε βάθος. Μας έλειψε ένα ακόμη αθλητικό παιδί σε αυτή τη σειρά».

Όσο για το αν υπάρχει αγωνιστικό κέρδος, είπε: «Ο Παναθηναϊκός έχει ελληνικό κορμό. Πριν τέσσερα χρόνια δεν είχε κανέναν πλην του Δημήτρη και του Τσαρτσαρή. Αυτά τα νέα παιδιά θέλει μεγάλη διαδρομή από φέρελπις να γίνεις παίκτης κι εμείς πρέπει να τους μάθουμε. Ο Παπαγιάννης δεν έχει παίξει ούτε παιδικοεφηβικό».

Αναφορικά με τον παραγκωνισμό κάποιων παικτών, τόνισε: «Είπα ερχόμενος πως ψάχνω 9-10 παίκτες να μπορούν να αγωνιστούν. Στη σειρά με τον Άρη κάναμε πράγματα που θα κάναμε με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός είχε πρόβλημα στο πικ εν ρολ. Ο Ολυμπιακός πήγε σε αλλαγές και ο Παππάς μπήκε επειδή είναι εξαιρετικός στο ένας με έναν. Ο Γουίλιαμς είναι άριστος χαρακτήρας, αλλά έπαιζε δύο μήνες ελεύθερα. Δεν ταιριάζει με τον Καλάθη όμως. Πρέπει να χτίσεις leader, η ομάδα να έχει ρόλους. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τον Χαραλαμπόπουλο και από τον Παπαγιάννη. Στην Ελλάδα ο καλύτερος παίκτης είναι αυτός που δεν παίζει. Ήθελα παίκτες που να έχουν κίνητρο και να παίζουν για την ομάδα».

Σε ερώτηση για το αν το ΟΑΚΑ παρέσυρε τους παίκτες, δήλωσε: «Είναι δύσκολο αν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία να διαχειριστείς την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. Δεν είναι μόνο το πρέπει. Εκεί είχε πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός. Πολλές φορές σε παρασέρνει και παύεις να σκέφτεσαι, παίζεις με τα πόδια κι όχι με το μυαλό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...