ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Πράσινος» μέχρι το 2019

Νέο συμβόλαιο σε Λέτο

Ο Σεμπάστιαν Λέτο, πολύ σύντομα θα υπογράψει όπως φαίνεται νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Νέο συμβόλαιο σε Λέτο

Ο Αργεντινός άσος, έχει ενθουσιάσει τον Γιάννη Αλαφούζο με τις εμφανίσεις και του και σκοπός του προέδρου του Παναθηναϊκού, είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον Λέτο.

Οι πρώτες συζητήσεις έχουν γίνει, αλλά με το τέλος των πλέι οφ θα έρθει στη χώρα μας ο μάνατζερ του Λέτο, ώστε να μπουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο, που θα κρατήσουν τον «Σέμπα» πράσινο, τουλάχιστον μέχρι το 2019.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.