ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τρέλανε» τους γιατρούς

Το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού δεν ήθελε τη συμμετοχή του Λέτο στον αγώνα με τον Πανιώνιο, όμως ο ίδιος ο Αργεντινός είχε διαφορετική άποψη.

«Τρέλανε» τους γιατρούς

Μετά τα συνεχόμενα παιχνίδι του τελευταίου διαστήματος, ο Αργεντινός άσος έμοιαζε κουρασμένος και το ιατρικό τιμ της ομάδας, του πρότεινε να μην αγωνιστεί σε όλο τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που ο Λέτο δεν ξεκίνησε στο ΟΑΚΑ, καθώς οι μετρήσεις που έγιναν αλλά και το γεγονός πως δεν έχει κάνει προετοιμασία, έφεραν ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο.

Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα «Goal», ο «Σέμπα» ξεκαθάρισε πως θα αγωνιστεί κανονικά απέναντι στον Πανιώνιο, όπως και έγινε, αφού με δικό του γκολ οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη.

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 12.530 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.