ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Το κενό που αφήνει, είναι αναμφισβήτητα τεράστιο»

Ο ΠΣΑΚ με ανακοίνωση του, εκφράζει το ευχαριστώ προς τον Δημήτρη Διαμαντίδη και αναφέρεται στο μεγάλο κενό που θα αφήσει πίσω του μετά την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

«Το κενό που αφήνει, είναι αναμφισβήτητα τεράστιο»

Αναλυτικά:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, αισθάνεται τυχερός, που ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών στην Ευρώπη, ήταν μέλος του, τα τελευταία 17 χρόνια.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης όμως, δεν ήταν απλά ένας παίκτης. Πρόκειται για έναν συγκλονιστικό άνθρωπο, ένα παιδί – ‘’διαμάντι’’.

Είναι πολύ εύκολο να πούμε ότι το ελληνικό μπάσκετ ”γεννάει” συνεχώς ταλέντα και το… γνωστό ”ουδείς αναντικατάστατος” αλλά στην περίπτωση του Δημήτρη δεν ισχύει. Το κενό που αφήνει, είναι αναμφισβήτητα τεράστιο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ελληνικό μπάσκετ, θα γίνει πιο ”φτωχό” με την απουσία του, αλλά με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια κέρδισε πάρα πολλά. Και το μεγαλύτερο κέρδος, δεν είναι οι τίτλοι, αλλά τα χιλιάδες παιδιά που μπήκαν στο χώρο του μπάσκετ, χάρη στον Δημήτρη.

Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όλα… »

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...