ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Στραματσόνι: «Βγήκαμε εκτός στόχων φέτος»

Ο Αντρέα Στραματσόνι, στη συνέντευξη Τύπου της σημερινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός βγήκε εκτός στόχων φέτος και γι' αυτό πρέπει να απολογηθούν όλοι στον κόσμο της ομάδας. Αποστολή στη Θεσσαλονίκη: Πάνος Καραουλάνης

Στραματσόνι: «Βγήκαμε εκτός στόχων φέτος»

Ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στον σημερινό αγώνα αλλά έκανε και έναν μίνι απολογισμό της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι:

«Απόψε και οι δυο ομάδες έπαιξαν ανοικτό παιχνίδι. Διεκδίκησαν τη νίκη. Για εμάς δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή η ισοπαλία δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για τις εννέα μεταγραφές του Γενάρη: «Αυτή η σεζόν μας δίδαξε που κάναμε τα λάθη και που πρέπει να βελτιωθούμε για να γίνουμε καλύτεροι. Δεν μιλάω μόνο για τις μεταγραφές αλλά γενικά για τη χρονιά».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν η σεζόν είναι θετική ή αρνητική και για τη νέα σεζόν: «Σίγουρα η σεζόν δεν ήταν καθόλου καλή, βγήκαμε εκτός στόχων και πρέπει να απολογηθούμε για αυτό στους φίλους της ομάδας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε αυτό στο μέλλον».

Για τη γεύση που του αφήνει το πρωτάθλημα: «Θα ήθελα να περιμένω και μετά να εκφέρω άποψη. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους, αλλά πρέπει να προλάβουμε την πτήση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή του ΠΑΟΚ, γιατί κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό, παρόλο που δεν ήταν στην ομάδα από την αρχή της σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.