ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χέινς: «Τιμή και προνόμιο»

Ως τιμή και προνόμιο, χαρακτήρισε τη συνύπαρξη του με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Μαρκίζ Χέινς.

Χέινς: «Τιμή και προνόμιο»

Ο Αμερικανός γκαρντ των «πρασίνων», που πιθανότατα δεν θα είναι στο ρόστερ της νέας σεζόν, ευχήθηκε τα καλύτερα «σε έναν αληθινό θρύλο» όπως αποκάλεσε τον «3D».

«Ήταν τιμή για μένα να παίζω με αυτό τον άνθρωπο. Και προνόμιο να βλέπω αυτοπροσώπως το μεγαλείο του. Οι ιστορίες σχετικά με το τί έχει κάνει θα μείνουν για πάντα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω τις δικές μου αναμνήσεις για να διηγούμαι. Τα καλύτερα σε έναν αληθινό θρύλο», έγραψε ο Χέινς στο instagram.

It was truly an honor to play with this man… And a privilege to witness greatness in person. The stories of the things he has done will be told forever. Excited that I will have my own memories and stories to tell. All the best to a true legend.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.879 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης MarQuez Haynes (@quezhaynes_0) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.